flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник відділу документального забезпечення та аналітичної роботи Доросевич Микола Сергіович прийняв участь у семінарі

13 листопада 2017, 14:57

10 жовтня 2017 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України провело семінар для працівників апаратів судів Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей на тему: “Особиста, професійна та організаційна етика працівників апаратів судів”.

Лекторами на семінарі виступили суддя Буського районного суду Львівської області Ганна Шендрікова, заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області Марія Коник та психолог, магістр філософії Ольга Уралова.

У ході семінару учасники обговорили засади етики поведінки державного службовця як невід’ємної складової суспільної довіри, під час виконання практичних завдань розв’язали моральні дилеми у правосудді. Психолог розповіла працівникам апаратів судів про взаємозв’язок організації роботи і психологічного здоров’я та набуття стресостійкості.

Від Господарського суду Чернівецької області участь у семінарі взяв начальник відділу документального забезпечення та аналітичної роботи Доросевич Микола Сергійович, який за результатами підготовки отримав сертифікат Національної Школи суддів України. 

Прес-секретар Господарського суду Чернівецької області