flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ДП «Дослідне господарство «Центральне» Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції інституту сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України, ТОВ «Акрополе»

21 лютого 2019, 17:52


"21" лютого 2019 р.                                                                                 Справа №926/672/15


Оголошення про виклик до суду

Господарський суд Чернівецької області в порядку статтей 120-121 Господарського процесуального кодексу України у справі

за позовом Прокурора м.Чернівці в інтересах держави в особі Національної академії аграрних наук України та Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції Національної академії аграрних наук України до
1. ДП «Дослідне господарство «Центральне» Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції інституту сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України, 2. ТОВ «Акрополе», 3. Фізичної особи-підприємця Нагірняка Гаврила Гавриловича, 4. Фізичної особи-підприємця Цибуляк Тетяни Миколаївни,
третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - ПСП «Аграрник Лісовий», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Головне управління Держгеокадастру у Чернівецькій області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні відповідача - ТОВ «Глянц Агро», ФОП Штефуряк Ю.М.
про визнання недійсними договорів, звільнення та повернення земельних ділянок.

Повідомляє

ДП «Дослідне господарство «Центральне» Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції інституту сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України, ТОВ «Акрополе», Фізичної особи-підприємця Нагірняка Гаврила Гавриловича, Фізичної особи-підприємця Цибуляк Тетяни Миколаївни, як відповідачів у справі та третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - ПСП «Аграрник Лісовий», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача – Головне управління Держгеокадастру у Чернівецькій області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні відповідача - ТОВ «Глянц Агро», ФОП Штефуряк Ю.М.
про відкладення підготовчого засідання на 25.02.2019 о 14:30.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Чернівецької області за адресою: м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 14, зал судових засідань № 2, тел. (0372) 52-47-40.


Суддя                                                      Тинок О.С.