flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні, 22 червня 2017 року, в стінах Господарського суду Чернівецької області проведено День відкритих дверей!

22 червня 2017, 17:16

  Cьогодні, 22 червня 2017 року, в стінах Господарського суду Чернівецької області проведено День відкритих дверей, ключовою метою якого було отримання відвідувачами інформації про діяльність суду шляхом ознайомлення з організаційними і процесуальними аспектами його роботи у підрозділах.

 Цього разу до суду завітали студенти та викладачі юридичного факультету Чернівецького Національного університету імені Юрія Федьковича, яких зустріла головний спеціаліст із забезпечення зав’язків із засобами масової інформації (прес-секретар) суду Ірина Ніколаєва та розповіла про програму проведення  заходу.

В подальшому, наші гості відвідали судове засідання з розгляду господарського спору, що пройшло під головуванням судді Дутки Віталія Володимировича.Після чого суддя-спікер Господарського суду Чернівецької області Михайло Ніколаєв провів студентам екскурсію приміщеннями суду, показавши зали судових засідань, кабінети суддів та помічників.

 У свою чергу, керівник апарату Кожокар Марія Олександрівна  розповіла про структуру та завдання апарату суду, а начальник відділу документального забезпечення та аналітичної роботи Доросевич Микола Олександрович і начальник відділу по роботі з персоналом та зв’язків з громадськістю Степанов Федір Григорович ознайомили відвідувачів з  особливостями роботи очолюваних ними структурних підрозділів суду.

 По завершенню заходу суддя-спікер та прес-секретар подякували гостям за участь у Дні відкритих дверей, наголосивши на тому, що у Господарському суді Чернівецької області завжди раді вітати усіх бажаючих відвідати та ознайомитись з роботою суду.

Прес-секретар господарського суду Чернівецької області