flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати анонімного опитування відвідувачів Господарського суду Чернівецької області

15 липня 2019, 16:00

З метою здійснення аналізу стану незалежності та доступності правосуддя, а також удосконалення діяльності суду з 01 липня по 15 липня  2019 року в Господарському суді  Чернівецької  області проводилось анонімне анкетування  громадян – відвідувачів суду.

Респондентам пропонувалось добровільно відповісти на питання, розміщених на стендах та веб-сайті Господарського суду Чернівецької області.

 В ході реалізації заходу нами була зібрана інформація за такими блоками, як загальна характеристика респондента, доступність до суду, повнота та зрозумілість інформації про роботу суду тощо .

Відповідно до результатів опитування 79%  громадян мають юридичну освіту, 62% не зазнавали перешкод у доступі до приміщення суду, 100% опитуваних влаштовує повнота та ясність інформації про роботу суду.

100% відвідувачів вважають достатньо комфортними умови перебування в суді.

Як показали результати, 100% опитуваних вважають коректним та ввічливим ставлення суддів та працівників апарату до відвідувачів, а 79% відчули позитивні зміни в якості  роботи суду.

Більш детально з результатами можна ознайомитись за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1oja-pobhO2lupT36xWrEsaTJZqCF_vNu/view