flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату суду підвищили кваліфікацію

09 грудня 2019, 16:58

    03-04 грудня 2019 року в Інституті підвищення кваліфікації керівних кадрів за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації проведено семінар на тему: «Медіація. Мистецтво переговорного процесу» для державних службовців 1-5 груп о  плати праці та посадових осіб місцевого самоврядування I-IV категорії посад.

    У ході навчання були розглянуті наступні теми: «Мистецтво ведення переговорів: традиції та новаторство»; «Медіація як альтернативний спосіб вирішення конфліктів»; «Вербальні методи публічних комунікацій»; «Публічні дискусії державних службовців в соціальних мережах»; «Маніпуляція в переговорному процесі».

     Крім того , упродовж 05-06 грудня 2019 року учасники прийняли участь в ще одному семінарі на тему: «Організація контролю та виконавської дисципліни в органах влади».

     У рамках навчання слухачі також розглянули низку актуальних питань, зокрема: «Сучасні тренди управління персоналом»; «Кадровий менеджмент в органах влади»; «Нормативно-правове забезпечення реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування»; «Управління стресовими комунікаціями на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування».

    По завершенню навчання учасники поділились своїми враженнями, підвели підсумки та отримали  сертифікати про підвищення кваліфікації.

    Від Господарського суду Чернівецької області участь брали начальник відділу документального забезпечення та аналітичної роботи Доросевич Микола Сергійович та начальник  планово-фінансового відділу Телекі Оксана Іванівна.