flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування громадян-відвідувачів

18 грудня 2019, 17:07

Відповідно до плану роботи Господарського суду Чернівецької області на 2019 рік було проведено соціологічне опитування громадян-відвідувачів щодо роботи суду.

Опитування проводилось з метою з’ясування суспільної думки про рівень організації роботи суду та вживання необхідних заходів для її вдосконалення.

Респонденти заповнювали анкету в паперовому та електронному вигляді.

Аналізуючи результати проведеного опитування учасників варто зазначити, що в опитуванні прийняли участь понад 50 громадян-відвідувачів, з них 85% віком 26-39 років.

Всі опитувані мають повну вищу юридичну освіту.

Зручність та комфортність перебування громадян у приміщенні суду (місця для очікування, доступ до побутових приміщень (туалетів), комфортність залів судового розгляду, освітлення, чистота приміщень тощо) респонденти оцінили на оцінку «відмінно».

Відзначаємо, що всі учасники задоволені роботою суду і вважають, що судді та працівники апарату ставляться до відвідувачів ввічливо та коректно.

При цьому, майже 70% респондентів рахують, що якість роботи суду значно покращилась.

Вказані результати свідчать про те, що працівники Господарського суду Чернівецької області професійно виконують свої посадові обов’язки, є компетентними в своїй справі та цілком дотримуються правил етичної поведінки в спілкуванні з відвідувачами суду.

Щиро дякуємо всім, хто прийняв участь в опитуванні, за високі оцінки організації діяльності суду.

Колектив суду і надалі буде прикладати всіх зусиль для вдосконалення роботи суду та судової системи.

Більш детально з результатами опитування можна ознайомитись за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSco835y-MshsXr2eiq0tkBJ2e2y3Uwi0PNaE0gzraJchd2lXg/viewanalytics