flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт Господарського суду Чернівецької області за перший квартал 2020 року щодо проведення судового засідання у режимі відеоконференцзв'язку

30 березня 2020, 12:29

        Протягом першого кварталу 2020 року, у приміщенні Господарського суду Чернівецької області проведено 165 судових засідань в режимі відеоконференції з іншими судами України. 

 Зокрема, відеоконференцзв’язок було здійснено спільно із господарськими судами Київської, Львівської, Вінницької, Харківської, Запорізької областей, Північним апеляційним та Західним апеляційним господарським судом.

Використані у судовому засіданні технічні засоби і технології забезпечили належну якість зображення та звуку, а також забезпечили учасниками судового процесу можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувавши при цьому свої процесуальні права та виконавши процесуальні обов’язки.

 

В порядку інформації нагадуємо, що:

  • в господарському суді Чернівецької області  судові засідання у режимі відеоконференцзв'язку  відбуваються за адресою: м. Чернівці,   вул. Кобилянської 14,   зал відеоконференцзв'язку, тел. (0372) 52-47-40;
  • клопотання про  участь  у судовому засіданні в режимі відеоконференції може бути подано  не  пізніш  як  за  п'ять днів  до  дня проведення судового засідання, в якому відбуватиметься така участь. У даному клопотанні в обов’язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно  забезпечити  його  проведення;
  • питання про  участь  особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції   вирішується  судом  за  наявності  відповідного клопотання  або  за власною ініціативою не пізніш як за п’ять днів до дня проведення такого судового засідання.

 

         Окрім того, повідомляємо, що ухвала суду, прийнята за наслідками вирішення питання про проведення судового засідання у режимі відеоконференцзв'язку, оскарженню не підлягає.

 

Прес-служба господарського суду

Чернівецької області