flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати анонімного опитування відвідувачів Господарського суду Чернівецької області

21 вересня 2020, 16:57

Протягом місяця в Господарському суді Чернівецької області проводилося анонімне опитування громадян-відвідувачів суду щодо якості роботи суду.

Подібне дослідження проводиться два рази на рік для того, щоб  отримати загальне уявлення про якість роботи суду; виявити рівень задоволеності громадян умовами перебування в суді; оцінити повноту, ясність та доступність інформації для відвідувачів суду та визначити, як громадяни сприймають якість роботи суддів та працівників апарату суду;

В опитуванні взяли участь понад 50 громадян, з них 57,1% віком 26-39 років.

Аналізуючи результати варто зазначити, що всі респонденти мають вищу юридичну освіту. Окрім того, 92,9% здійснювали представництво іншої особи (адвокат, юрист-консультант…).

Слід зазначити, що всі учасники відвідували Господарський суд Чернівецької області та незручностей у доступі до приміщення суду не зазнавали.

Крім того, 91.7% опитуваних відзначили, що  повнота, ясність та актуальність інформації про роботу суду, яка розміщена на сторінці суду в соціальній мережі Facebook доступна та зрозуміла.

З результатів опитування можна побачити, що 92,9% респондентів вважають, що судді та працівники апарату ставляться до відвідувачів ввічливо та коректно.

Звертаємо увагу, що більше половини учасників вважають, що якість роботи суду порівняно з минулими роками значно покращилась.Результати проведеного анонімного опитування громадян-відвідувачів суду свідчать про позитивну оцінку організації роботи Господарського суду Чернівецької області.

Дякуємо за участь в нашому дослідженні. Колектив суду і надалі намагатиметься докладати усіх зусиль для покращення роботи суду та судової системи.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfW0R_BGWGx8zg0XJIR91B6aAEYI_RDiZbz-IFDiQcK5xZNfw/viewanalytics

Пресслужба Господарського суду Чернівецької області