flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки роботи суду за 2021 рік.

22 лютого 2022, 16:37

Підведено підсумки роботи суду за 2021 рік.

Одним із основних напрямків діяльності Господарського суду Чернівецької області є підвищення якості постановлених судових рішень та здійснення правосуддя на належному рівні, забезпечуючи кожному право на справедливий суд.

Так, 18 лютого 2022 року в Господарському суді Чернівецької області відбулися збори суддів, на яких обговорено підсумки роботи суду за 2021 рік, заслухано звіти голови суду та керівника апарату.

Голова суду Проскурняк Олег Георгійович повідомив, що вкотре Господарський суд Чернівецької області посів 1 місце за результатами якості роботи серед господарських судів України, кількість змінених і скасованих судових рішень у 2021 році становить 1,2% від розглянутих судом матеріалів.

Також, голова суду звернув увагу на те, що у 2021 році збільшилась кількість розглянутих процесуальних звернень, однак, нарікань щодо порушення строків розгляду та своєчасності внесення рішень суду до Єдиного державного реєстру судових рішень – немає.

 Судді  та працівники апарату суду визнали належним рівень стану організації та здійснення правосуддя Господарським судом Чернівецької області, діяльність якого була спрямована на реалізацію конституційних гарантій забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів людини і громадянина, прав і законних інтересів юридичних осіб та держави.

Керівництво суду дякує кожному судді та працівнику апарату суду за сумлінне ставлення до роботи, постійне підвищення кваліфікації та налагоджену систему роботи в суді.