flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМАГАТИ НАШІЙ ДЕРЖАВІ

03 серпня 2022, 12:24
❗️❗️❗️ Судді Господарського суду Чернівецької області долучились до збору коштів, організованого Чернівецькою обласною радою, на придбання авторефрижератору для Чернівецького обласного бюро судово-медичної експертизи
 
➡️ Головний судмедексперт області Віктор Бачинський зазначив, що Бюро вперше отримало такий автомобіль. Судмедексперти давно мають потребу в такому спеціалізованому транспорті, який зможе виконувати свої функції в межах області та на великих відстанях.
 
💬 «Дякуємо, що обласна рада, господарський суд та діагностичний центр відгукнулися на наше прохання. Облрада регулярно допомагає нам, зокрема зі встановленням трьох кондиціонерів, проведенні силової лінії через велике навантаження на мережу, а також у забезпеченні люмінесцентним мікроскопом. Ця допомога для нас – надзвичайно велика», - зазначив Віктор Бачинський.
 
📌 Своєю чергою Олексій Бойко подякував голові обласного господарського суду Олегові Проскурняку та гендиректору діагностичного центру Борисові Гушилику за те, що підпорядковані ним структури відгукнулися на звернення обласної ради та зібрали кошти на придбання вказаного авторефрижератору для бюро судово-медичної експертизи.
 
ПІДТРИМУЄМО УКРАЇНУ ТА ВІРИМО У ПЕРЕМОГУ!!!
 
🇺🇦🇺🇦🇺🇦  ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!