flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки роботи суду за 2022 рік

14 березня 2023, 10:04

У Господарському суді Чернівецької області 10 березня 2023 року відбулися збори суддів, на яких заслухано звіт голови суду та підведено підсумки роботи суду за 2022 рік.

Голова Господарського суду Чернівецької області Олег Проскурняк повідомив, що згідно статистичних показників господарського судочинства у 2022 році на розгляд до Господарського суду Чернівецької області надійшло 1742 позови, розглянуто 1612 справи та ухвалено понад 2000 судових рішень, що підлягають оскарженню.

Розгляд справ у суді відбувався на належному рівні та у строки визначені процесуальним законодавством завдяки сумлінній та відповідальній роботі суддів та працівників апарату суду.

Особливо приємно, що згідно з даними статистичного бюлетеня господарських судів України за 2022 рік, Господарський суд Чернівецької області має один з найкращих результатів якості роботи серед усіх господарських судів України. Зокрема, кількість змінених та скасованих процесуальних документів нашого суду становить 1,2 % від загального числа постановлених судових рішень.

Голова суду подякував суддям за свідому громадянську позицію та підтримку Збройних Сил України, на потреби яких протягом 2022 року судді перерахували частину суддівської винагороди, передали транспортні засоби та квадрокоптер.

На завершення зборів голова суду запевнив, що в умовах воєнного стану наш суд продовжить належним чином здійснювати правосуддя в господарських справах та подякував кожному за самовіддану працю у такий важкий час!