flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати проведеного анкетування щодо якості роботи суду

16 жовтня 2023, 14:00

З нагоди Дня юриста, з 4 по 13 жовтня 2023 року в Господарському суді Чернівецької області проводилось анонімне онлайн-анкетування відвідувачів суду щодо якості роботи суду.

Метою анкетування було дослідження якості роботи суду; повноти, ясності та доступності інформації, розташованої на інформаційних стендах суду та опублікованої на офіційному вебсайті, соціальних мережах суду; аналіз організаційного процесу проведення судового засідання.

В опитуванні взяли участь понад 50 громадян, із переважаючою віковою категорією – 26-46 років.
90,2 % відвідувачів не зазнавали перешкод чи незручностей у доступі до суду, а також, 76% вважають, що можливості, облаштовані в суді є достатніми для маломобільних груп населення.
Всі учасники погодилися із зручністю та доступністю реєстрації та вручення процесуальних документів у період воєнного стану.
Абсолютна більшість відвідувачів вважають, що працівники суду дотримуються Правил внутрішнього трудового розпорядку.
98% довіряють складу суду, який розглядає справу та вважають, що судовий розгляд здійснюється незалежно та неупереджено, згідно норм національного законодавства.
Впровадження електронного документообігу сприяло тому, що більшість учасників справи звертаються до суду через підсистему «Електронний суд».
86,3% оцінили відмінну якість здійснення судочинства у Господарському суді Чернівецької області.

Дякуємо за активну участь в анкетуванні, подані відповіді дозволять підвищити рівень діяльності суду та ефективність здійснення судочинства.

З інфографікою анкетування можна ознайомитись за посиланням