flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисто проведено на пенсію керівника апарату суду

28 вересня 2017, 16:01

27 вересня у Господарському суді Чернівецької області у зв’язку із виходом на пенсію керівника апарату суду Кожокар Марії Олександрівни відбулися урочисті збори суддів та працівників апарату суду.

Для кожного з присутніх ця мить була як зворушливою, так і сумною водночас. Адже на заслужений відпочинок іде чудова людина, висококваліфікований професіонал, відданий своїй справі працівник, наставник і просто красива та мудра жінка, яка присвятила обраній професії 17 років життя.

Зокрема, у Господарському суді Чернівецької області Марія Олександрівна почала працювати з жовтня 2000 року, спочатку на посаді старшого інспектора, а згодом – на посаді провідного спеціаліста. З вересня 2010 року і по даний час Марія Олександрівна обіймала посаду керівника апарату нашого суду.

Голова суду Желік Борис Євграфович подякував Марії Олександрівні за багаторічне сумлінне виконання посадових обов’язків, вагомі результати праці, високий фаховий рівень, професіоналізм, принциповість і порядність.

Також, Борис Євграфович від імені колективу суду побажав Марії Олександрівні міцного здоров’я та многая літ, наголосивши, що двері нашого суду завжди залишатимуться відкритими для неї.

Урочисті проводи на пенсію завершилися фотосесією на згадку.

 

Прес-секретар Господарського суду Чернівецької області.