flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пішов у відставку багаторічний Заступник голови господарського суду Чернівецької області Скрипничук Іван Васильович

29 вересня 2017, 09:39

Вища рада правосуддя під час засідання 12 вересня 2017 року ухвалила у зв’язку з поданням заяви про відставку звільнити Скрипничука Івана Васильовича з посади судді господарського суду Чернівецької області.
Суддя Скрипничук І.В., без перебільшення, – справжня легенда суддівського цеху не лише Буковини, але й усієї України.
Народився Іван Васильович 14 квітня 1957 року в селі Онут Заставнівського району Чернівецької області. Закінчив у 1975 році Чернівецьке культурно-освітнє училище, а у 1986 році отримав диплом юриста, закінчивши Львівський національний університет імені Івана Франка.
У проміжку між навчанням служив у лавах Збройних сил СРСР, в подальшому працював в органах прокуратури. З жовтня 1987 року і по червень 1992 року обіймав посаду державного арбітра державного арбітражу Чернівецької області.
З червня 1992 і по нинішній час Іван Васильович, ось вже понад 25 років, здійснював правосуддя на посаді судді, Заступника голови господарського (раніше - арбітражного) суду Чернівецької області.
Іван Васильович - Заслужений юрист України, Почесний працівник арбітражного суду, Почесний працівник господарського суду.
Про Івана Васильовича завжди гарної і високої думки його колеги, працівники та відвідувачі суду. 
Іван Васильович – душа колективу, його стержень та захисник.
Кожен, хто його знає, поважає та любить Івана Васильовича за мудрість та людяність, скромність та порядність, доброзичливість та теплоту у відношеннях.
Усі ці роки Іван Васильович чесно і віддано служив Феміді, відтак заслужено став взірцем для всіх працівників судової системи, прикладом вірного служіння нашій державі.
Дорогий Іване Васильовичу!
Голова та колектив Господарського суду Чернівецької області висловлюють щиру вдячність за Вашу сумлінну і віддану працю, вагомі результати роботи, високий фаховий рівень та професіоналізм.
Зичимо Вам, шановний Іване Васильовичу, міцного здоров’я, сімейної злагоди, уваги від друзів та душевного тепла від рідних та близьких людей. 
Нехай новий етап у Вашому в житті буде наповнений чудовими моментами, які принесуть у Ваше життя радість та спокій, щастя та любов!
Нам надзвичайно важко розлучатися з Вами, тож двері суду завжди відкриті для Вас!

З великою повагою,

Голова Господарського суду Чернівецької області                                                                                                                                                                 Б.Є. Желік