flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

21 жовтня свій 60-річний ювілей відзначає Голова Господарського суду Чернівецької області Желік Борис Євграфович

20 жовтня 2017, 12:20

21 жовтня свій 60-річний ювілей відзначає Голова Господарського суду Чернівецької області Желік Борис Євграфович

Борис Євграфович Желік - Заслужений юрист України, кавалер ордера «За заслуги» ІІІ ступеня, Почесний працівник арбітражного суду, Почесний працівник господарського суду.
Народився Борис Євграфович 21 жовтня 1957 року в селі Санківці Хотинського району Чернівецької області. Пройшов строкову військову службу в лавах Збройних сил. Після закінчення Харківського  юридичного інституту наш ювіляр працював державним, а з грудня 1986 року головним арбітром Державного арбітражу при виконкомі Чернівецької обласної ради.
З січня 1992 р. і по даний час Борис Євграфович Голова арбітражного, а нині Господарського суду Чернівецької області.

Шановний Борисе Євграфовичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею!

Бог подарував Вам насичену та цікаву долю.

За Вашими плечима славний життєвий шлях, сповнений сумлінної праці, багатолітнього досвіду на посаді голови одного з найкращих в державі господарських судів!

Запорукою ефективної роботи нашого суду завжди слугувала Ваша працелюбність і компетентність, високий професіоналізм та життєва мудрість, щирість та доброзичливість, завдяки яким Ви здобули заслужений авторитет і повагу серед колег по роботі та наших краян.

Вітаючи Вас, дорогий ювіляре, бажаємо невпинного руху вперед та мінімум негараздів на Вашому професійному та життєвому шляху.

Нехай у Ваших світлих задумах, благословенних Богом і людьми, завжди буде мудрість, в роботі – підтримка колективу та суспільства, а в серці – світло і тепло від людської вдячності за всі добрі діла, які даруєте оточуючим.

Від усієї душі бажаємо, аби Господь Бог дарував Вам тільки щастя та любов, міцне здоров’я та сімейну злагоду!

З днем народження, з ювілеєм!!!

З великою повагою, колектив Господарського суду Чернівецької області