flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт господарського суду Чернівецької області за друге півріччя 2017 року щодо проведення судового засідання у режимі відеоконференцзв'язку

28 грудня 2017, 11:29

Звіт господарського суду Чернівецької області за друге півріччя 2017  року щодо проведення судового засідання у режимі відеоконференцзв'язку.

Протягом другого півріччя  2017 року, у приміщенні господарського суду Чернівецької області проведено 134 судових засідань в режимі відеоконференції з іншими судами України.  

Зокрема, відеоконференцзв’язок було здійснено спільно із господарськими судами Львівської, Житомирської, Дніпропетровської, Одеської областей, господарським судом м. Києва, Шевченківським та Подільським  районними судами м. Києва.

Використані у судовому засіданні технічні засоби і технології забезпечили належну якість зображення та звуку, а також забезпечили учасниками судового процесу можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувавши при цьому свої процесуальні права та виконавши процесуальні обов’язки.

 Прес-служба господарського суду Чернівецької області