flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови суду Михайло Ніколаєв та суддя Тетяна Ковальчук взяли участь в семінарі на тему: «Покращення рівня навиків спілкування суддів у роботі з людьми з інвалідністю».

19 березня 2018, 12:29

16 березня 2018 року в конференц-залі готелю "Буковина" м.Чернівці відбувся семінар для суддів Чернівецької області на тему: «Покращення рівня навиків спілкування суддів у роботі з людьми з інвалідністю».
В ході проведеного заходу учасники навчального семінару отримали нові знання та практичні навики з комунікативно-психологічного спілкування із людьми з інвалідністю, дізнались про особливості їх правового статусу та фізичних аспектів доступності до приміщень суду. 

Участь у проведеному заході взяли також і судді Господарського суду Чернівецької областізаступник голови суду Ніколаєв Михайло Ілліч та Ковальчук Тетяна Іванівна

Семінар проведено Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України у співпраці з Фондом «Право і демократія» в межах реалізації проекту “Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю”, який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), в рамках Програми “Нове правосуддя”.

Прес-служба Господарського суду Чернівецької області