flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cуддя Андрій Бутирський взяв участь у Міжнародній конференції “Асиметричні конфлікти та гібридні війни у ХХІ столітті”

29 травня 2018, 13:13

23-25 травня 2018 р. доктор юридичних наук, доцент, суддя Господарського суду Чернівецької області Андрій Бутирський взяв участь у Міжнародній експертній конференції “Асиметричні конфлікти та гібридні війни у ХХІ столітті”, що відбулась у місті Островець-Свентокшиський (Республіка Польща).  Участь у роботі конференції взяли провідні науковці та практичні працівники  з Польщі, Великобританії, Литви, Грузії, Румунії, Молдови, Російської Федерації, Чеської Республіки, Угорщини та України.

Під час роботи конференції учасники обговорили актуальні проблеми інформаційної війни, державної оборони в умовах гібридних війн, зміни у політичному, суспільному та правовому полі в умовах воєнних конфліктів, проблеми тероризму та захисту прав громадян в умовах гібридних війн та асиметричних конфліктів.

Андрій Бутирський виступив з доповіддю англійською мовою на тему “Protection of the Rights of Internally Displaced Persons in the Conditions of the Conflict in Donbas” (Захист прав внутрішньо переміщених осіб в умовах конфлікту на Донбасі).