flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Організація роботи військового обліку та мобілізаційної підготовки в органах судової влади

07 червня 2018, 15:54

В Чернівцях закінчився дводенний навчально-методичний збір за участю працівників місцевих судів Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей, відповідальних за ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

Всього у Зборі прийняло участь 103 представники місцевих судів західних областей України.

Збір було розпочато короткою історією про історичну цінність Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, на базі якого проводиться даний захід, та вітальними словами головного спеціаліста з питань безпеки та мобілізаційної роботи ДСА України Каземірова С. К., головного спеціаліста з питань комплексної системи захисту інформації ДСА України Науменка Ю.Б.,  начальника відділу військового обліку та бронювання Мобілізаційного управління Головного управління з питань персоналу Генерального штабу Збройних Сил України Правдивця О.М. директора Чернівецького регіонального відділення Національної школи суддів України Огородника А.П. та заступника територіального управління ДСА України в Чернівецькій області Тюфтія П.В.

Метою проведення даного Збору є удосконалення наявних теоретичних вмінь та навичок, а також вироблення єдиного підходу у вирішенні питань  військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

В ході проведення навчально-методичного Збору розкрито основи мобілізаційної підготовки та мобілізації в судах, окремо зупинилися на основних вимогах законодавчих та нормативно-правових актів з питань організації і ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних.

Від Господарського суду Чернівецької області участь у Зборі прийняв, начальник відділу по роботі з персоналом та зв’язків з громадськістю Степанов Федір Григорович, якому за результати проведеної підготовки вручено сертифікат Національної Школи суддів України.

 

Прес-служба Господарського суду Чернівецької області