flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Застосування Закону «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» обговорювали під час семінару

08 червня 2018, 11:03

 

Обговорити те, як працювати за новим Законом, який регулює діяльність товариств з обмеженою та додатковою відповідальністю, Головне територіальне управління юстиції запросило державних реєстраторів, правників-науковців та юристів-практиків.

Захід відбувся у Центрі надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради.

 За словами керівника Центру Петра Луціва, нині існує тісна співпраця із органами юстиції, адже здебільшого державні реєстратори працюють саме у центрах надання адмінпослуг і роз’яснювальні заходи є надзвичайно корисними. «Закон «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» набуває чинності з 18 червня.

Є чимало нововведень, які необхідно знати і розуміти», – зазначає в. о. начальника Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області Іван Гринюк.

Про головні новації у правовому регулюванні діяльності ТОВ та ТДВ присутнім розповів доктор юридичних наук, суддя Господарського суду Чернівецької області, професор кафедри приватного права ЧНУ ім. Ю.Федьковича Андрій Бутирський.

Доцент кафедри цивільно-правових дисциплін Чернівецького юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія» Крістіна Возняковська роз’яснила яким чином за новим Законом буде використовуватися переважне право на купівлю частки.

 
Усі незрозумілі норми та спірні моменти учасники семінару узагальнять та звернуться за більш детальним роз’ясненням до Міністерства юстиції та інших компетентних органів.


За повідомленням прес-служби ГУЮ в Чернівецькій області