flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Акціонерне товариство закритого виду «Виробничо-торгівельна кондитерська фірма «Буковинка» ліквідовано

02 лютого 2021, 17:11

Товариство з обмеженою відповідальністю “Торговий дім “Галпін” звернулося із заявою до Господарського суду Чернівецької області про визнання Акціонерного товариства закритого виду «Виробничо-торгівельна кондитерська фірма «Буковинка» банкрутом.

Постановою господарського суду від 06.12.2011 боржника визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, в ході якої ліквідаторами вживались заходи, спрямовані на пошук та виявлення майна банкрута з метою погашення кредиторської заборгованості.

Загалом, за підсумками ліквідаційної процедури кредиторська заборгованість АТЗВ «ВТКФ «Буковинка» погашена в сумі понад 13 млн. грн.

Непогашена заборгованість склала понад 72,38 млн. грн.

Відповідно до ч. 7 ст. 64 Кодексу України з процедур банкрутства вимоги кредиторів, не погашені у зв`язку з недостатністю майна, вважаються погашеними.

Частинами 2,3 ст. 65 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що якщо за результатами ліквідаційної процедури після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд постановляє ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 90 Кодексу України з процедур банкрутства господарський суд закриває провадження у справі про банкрутство, якщо, зокрема, затверджено звіт ліквідатора в порядку, передбаченому цим Кодексом.

Ґрунтуючись на викладеному, 12.01.2021 року суд ліквідував банкрута - Акціонерне товариство закритого виду «Виробничо-торгівельна кондитерська фірма «Буковинка» (м. Чернівці вул. Яська,13, ідентифікаційний код 00382303) як юридичну особу у зв'язку з банкрутством.

 

З повним текстом рішень можна ознайомитись за посиланням:

http://www.reestr.court.gov.ua/Review/94327754

 

Довідково:

Акціонерне товариство закритого виду «Виробничо-торгівельна кондитерська фірма «Буковинка» організоване у 1993 році в зв’язку з приватизацією кондитерської фабрики, заснованої в 1944 році, коли дрібні розрізнені цехи міста були об`єднані в одне ціле і стали кондитерською фабрикою.

Кондитерська фірма "Буковинка" випускала понад 250 найменувань кондитерської продукції, яка славилася високою якістю як в Україні, так і далеко за її межами.  Продукцію фірми експортували до Греції, Німеччини, Ізраїлю, США, Канади, Туркменістану, Узбекистану, Молдови, Естонії, Росії, а також реалізувала через власну торговельну мережу в Україні.

 Інформація взята з відкритих джерел:  «Агентство корпоративних новин», «Молодий буковинець»

 

Прес-служба Господарського суду

Чернівецької області